Niki & Pepe – Extended Highlights

VÉLEMÉNYEK, REAKCIÓK

"Drága Szilvi és Peti,

Nehezen találjuk a megfelelő szavakat, ha a veletek való közös munkára, közös élményre gondolunk. Egyszerűen imádjuk az esküvőnkről készített kisfilmet, ami nektek köszönhetően született meg. A kisfilm iránti rajongásunk okait hosszan tudnánk sorolni: odavagyunk például a gyönyörű vágóképekért és vágási megoldásokért, a csodaszép színekért, a zseniálisan megválasztott zenéért.

Viszont amiért a legnagyobb hálával tartozunk nektek az a figyelmességetek, gondoskodásotok, emberségességetek és a hozzáállásotok- nemcsak a filmhez, hanem hozzánk is. A munkánkból adódóan sok emberrel, sok szolgáltatóval dolgozunk együtt, de az a kapcsolat, ami közöttünk alakult ki az elmúlt több, mint két évben, mélyen megérintett és elképesztő hatással volt ránk. Ritkán tapasztal ilyet az ember.

A járvány miatt többször át kellett szervezni az esküvőnket és nagyon sokat jelentett az a fajta támogatás, amit az esküvőnk előtt, alatt és után nyújtottatok. A videó minden pillanatában érezhető, hogy beleadtátok a szívetek, lelketek. Hogy ez a film nemcsak nekünk volt fontos, hanem ahogy teltek a hetek és hónapok, számotokra is fontossá vált. Hogy miből érezzük ezt? Abból, hogy az igazán meghatározó pillanatok, szerető tekintetek, fontos ölelések, meghatottsággal teli könnycseppek belekerültek ebbe a kicsivel több, mint 7 percbe, amelyekre hosszú évek múlva is emlékezni szeretnénk. És nem csak nekünk okoztatok ezzel a filmmel hatalmas örömet, de a szeretteinknek is, akik velünk osztoztak a nagy napunk pillanataiban.

Szóval köszönjük. Köszönjük a kisfilmet és ezt az élményt, amit tőletek kaptunk." - Niki&Pepe